Megújult a responsive (reszponzív) weboldalam 3. rész

2020 augusztus 7.-én estén publikáltam a dinamikus honlapomat (WordPress CMS), természetesen teljesen egyedül csináltam meg.

Előtte ugyan 2-szer statikus honlapom volt, aztán előtte még régibbnél pedig igen dinamikusok voltak és Drupal CMS (2018 januárig tartottak).

Egyelőre csak a fogalmazásokat nem én írtam meg, hanem megrendeltem a szövegíró céget, nagyon ügyesek voltak, meg voltam elégedve velük.

Első körben egyelőre csak a landing oldalt csináltam meg, itt megtekinthető.
(PageSpeed: közepes, de megfelelően gyorsan betölti, amikor kattintasz egy idő után más menüre)

Ősszel folytatom a második kört és weboldallá fogok alakítani, illetve bővíteni fogom az oldalakat és akkor teljes lesz. (PageSpeed: magas lesz, mélyülni fogok majd optimalizálni)

Template-ről (sablonról)

Először megvásároltam a template-t, melyet nem a szokásos felhasználói, hanem fejlesztői licencet vettem meg az időm hiányában miatt, végül sokat variáltam a CSS, JS és PHP fájlokban fontos dolgokat, hogy megfeleljenek az elvárásaim szerint.

Nem használtam sokat az Elementort, csak keveset. Teljesen egyedül kezeltem ezeket a vidéken.

Majd ősszel már sajátomat fejlesztem ki, teljesen nullától kezdve, ilyenkor már nem fogok használni a bootstrapot, hanem inkább az alap responsive-t, mert ezt jobban szeretem.

A kreatív elképzelések és az arculati tervek megvalósítása kedvért kialakítottam a weboldalamat, mely még felhasználóbaráttá tettem ezt.

Természetesen még mindig kék a színkódom és úgy terveztem a desing-et, hogy letisztuljon és kontakt szem szerint könnyen olvasható legyen.

Publikált weboldal cím:

Verziószáma:

  • 1.0 - WordPress CMS

PageSpeed - Sebességpont és időmérés vizsgálat

Mobilon 51, desktopon pedig 75 pontot kaptam, ez bőven elég a landing oldal miatt. Többi maradékok nem érdekesek, mert azok nem befolyásolja a Google-t és az ügyfelek viselkedését. Sőt később már ki fogom alakítani weboldallává és akkor magasabb pontok lesznek, mert fullos egyénileg templatem el fog készülni addigra és 2.0 verzió lesz.

Akik kíváncsiak arra, hogy milyen volt a régi oldalaim, itt megtekinthetőek:

További kapcsolódó linkek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések