Sitebuilder, Frontend fejlesztő, mérnök, tesztelő állást keresek

A korábbi munkakörömben szerzett tapasztalatok és tudás birtokában úgy gondolom, hogy egy számomra teljesen új munkakört is sikeresen be tudok tölteni.

Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezem webfejlesztés területén, melynek nagy részét egy cégnél töltöttem el. Diplomám (Programtervező informatikus Bsc, Eszterházy Károly Főiskola, 2008-ban) megszerzése után is folyton képeztem magam, hiszem ebben a szakmában naponta tanulhat az ember valami újat. Hallássérültként ez persze nem volt egyszerű, de az eddigi eredményeim is bizonyítják, kellő kitartással bármit elérhet az ember.

Tanulmányaim és munkám során átfogó ismereteket szereztem a webfejlesztői vonalon, erősségeim többek közt: .Net, C#, ASP.Net, HTML, HTML5, CSS, CSS3, PHP, JavaScript, HTML/XHTML templating (W3C valid check, Technikai SEO Audit elemzés), Google Analytics és Google Tagmanager.

Az egyik hobbim is a munkámhoz köthető: egy blogot készítek, mely itt látható: blog.juszkocs.hu .

Édesanyámnak balesete volt. 3 évig Ostoroson tartózkodtam és segítettem neki a ház körüli teendpk ellátásában, rehabillijációjában. Most már jól van.

Hol szeretnék dolgozni: Budapest vagy távmunkában.

Ha bármi kérdése van, kérem írjon az email címemre !

Tisztelettel,
Juszkó Csaba
email: info@juszkocs.hu
weboldal: www.juszkocs.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések